Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon: avem şanse să dăm jos această oligarhie

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul PSRM a declarat duminică în cadrul protestelor organizate în Piaţa Marii Adunări Naţionale că alegerile anticipate este unica soluţie de a da jos actuala guvernare.

CHIŞINĂU, 24 ian – Sputnik. Liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat duminică în cadrul protestelor organizate în Piaţa Marii Adunări Naţionale că alegerile anticipate este unica soluţie de a da jos actuala guvernare. 

Dodon - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Dodon răspunde majorității parlamentare

„Alegerile anticipate este unica soluţie pentru a da jos actuala guvernare. Aceasta este posibil dacă vom fi uniţi. Doar anticipatele nu rezolvă toate problemele. Nu trebuie să permitem ca Timofti să mai rămână preşedinte”, a declarat Dodon, adăugând că protestatarii trebuie să obţină alegerea preşedintelui ţării în mod direct. 

 „În premieră, în anii de independenţă ne-am unit în PMAN. Suntem cetăţeni ai RM care vrem să trăim acasă. Faptul că ne-am unit demonstrează că avem şanse să dăm jos această oligarhie”, a continuat liderul socialiştilor. 

La protestul organizat duminică de membrii şi susţinătorii PSRM, Partidului Nostru şi Platformei DA s-au adunat în jur de 10 mii de persoane, potrivit informaţiilor Sputnik. 

Ministrul de Interne, Alexandru Jizdan, a declarat sâmbătă în cadrul unei conferințe de presă că pentru asiurarea ordinii publice la protestele de duminică din Chișinău au fost mobilizate toate forțele de ordine ale MAI.

 

Fluxul de știri
0