Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cum se simte Mihai Ghimpu

© Sputnik / Мирослав РотарьМихай Гимпу
Михай Гимпу - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul PL nu a depus nicio plângere la Procuratura Generală în urma loviturilor care i-au fost aplicate de câțiva protestatari în ziua de 20 ianuarie în preajma Parlamentului.

CHIȘINĂU, 23 ian – Sputnik. Liderul liberalilor Mihai Ghimpu se simte mai bine. Deputatul a fost lovit în cap cu pumnii de protestatarii care au luat cu asalt miercuri clădirea Parlamentului, după ce majoritatea parlamentară a votat pentru învestirea Guvernului Filip. 

Михай Гимпу - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Mihai Ghimpu reacţionează după loviturile primite de la protestatari

Potrivit unor surse, protestatarii i-ar fi spart capul lui Mihai Ghimpu. Personal, liberalul nu a făcut nici un comentariu despre rănile primite. El a postat la câteva ore de la incident pe pagina sa de socializare un mesaj în care susține că nu este supărat pe poporul flămând. 

Acum, potrivit mai multor deputați liberali, Mihai Ghimpu se simte mai bine, însă îl mai doare capul. Liderul liberalilor nu oferă detalii. Acesta plasează doar comentarii seci pe pagina sa de socializare, în care dă de înțeles că protestele organizate acum în Chișinău nu vor duce la nimic bine.

La solicitatrea Sputnik, Procuratura Generală a declarat că Mihai Ghimpu nu a depus nicio plângere cu privire la violențele aplicate în adresa sa la 20 ianuarie. 

Mai mulți deputați au reușit să părăsească miercuri clădirea Parlamentului, doar deghizându-se în hainele polițiștilor. 


Fluxul de știri
0