Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ratingul lui Putin a atins cote maxime

© Sputnik / Mikhail Klementyev / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin during an interview to ARD TV channel
Vladimir Putin during an interview to ARD TV channel - Sputnik Moldova
Abonare
În ultimul an și jumătate, indicatorul rămâne stabil și înalt – mai mult de 84%.

CHIȘINĂU, 24 nov — Sputnik. În ultimul un an şi jumătate, ruşii apreciază înalt activitatea președintelui FR Vladimir Putin, iar în ultimele luni ratingul lui a atins cote maxime — 87-88%. În octombrie 2015, acesta a fost de 87%, potrivit rezultatelor unei noi cercetări sociologice efectuate de Centrul Naţional de Studiere a Opiniei Publice din Rusia.

Vladimir Putin during an interview to ARD TV channel - Sputnik Moldova
Putin, pentru a 3-a oară consecutiv omul anului în viziunea Forbes,

După cum informează RIA Novosti, marți sociologii au prezentat un rating privind activitatea președintelui FR, dar şi susținerea electorală a partidului "Rusia Unită". Centrul a efectuat sondaje între 1999-2015 și de fiecare dată au fost chestionate câte 1600 de persoane din 130 de localități în 46 de regiuni ale Rusiei. Marja de eroare nu depășește 3,5%.

după cum arată rezultatele cercetării, susținerea pentru activitatea lui Putin a atins cote maxime — 87-88%.

Действовать на упреждение - Путин об использовании ВВС РФ против ИГ в Сирии - Sputnik Moldova
Expert: Putin este un lider puternic și acest lucru îi atrage pe cetățenii RM

"Această creștere a fost înregistrată pe fundalul evenimentelor din Crimeea din primăvara anului 2014. În același timp, indicatorul rămâne la aceleaşi cote înalte pe parcursul a șaisprezece ani: potrivit valorilor lunare, din 1999 el nu a coborât mai jos de 60%. În ultimul an și jumătate, indicatorul rămâne stabil și înalt — la nivelul ce depășește 84%", arată materialele cercetării.

Centrul Naţional de Studiere a Opiniei Publice din Rusia Publice precizează că ratingul președintelui a început să crească în martie 2014, iar în mai a atins 86%, pe când în februarie al aceluiași an era de numai 64%.

În octombrie 2015, ratingul lui Putin, potrivit instituţiei de cercetare, a constituit 87%, iar la mijlocul lui noiembrie al acestui an (21-22noiembrie) a constituit 88%.

Fluxul de știri
0