Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin, pentru a 3-a oară consecutiv omul anului în viziunea Forbes,

© Sputnik / Mikhail Klementyev / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin during an interview to ARD TV channel
Vladimir Putin during an interview to ARD TV channel - Sputnik Moldova
Abonare
Locul doi l-a ocupat cancelarul RFG, Angela Merkel, care în 2014 s-a aflat pe locul cinci al ratingului. De pe locul doi pe locul trei a ajuns președintele SUA, Barak Obama.

CHIȘINĂU, 4 nov – Sputnik. Revista Forbes l-a plasat pe Vladimir Putin pe primul loc printre cei mai influenți oameni ai lumii.

Vladimir Putin este pe primul loc în ratingul publicaţiei deja al treilea an consecutiv.

Президент России Владимир Путин. Архивное фото - Sputnik Moldova
Rusia
Ratingul lui Putin este iarăși la cota maximă, atingând 89,9%

Locul doi a fost ocupat de cancelarul RFG, Angela Merkel. Pe locul trei, de pe locul doi, a coborât președintele SUA, Barak Obama.

Locul patru, tot de trei ani la rând, îl ocupă Papa de la Roma, după care vine președintele Republicii Populare Chineze, Si Tsinpin, care anterior a făcut parte din top trei cei mai influenți oameni ai lumii.

Rusia este reprezentată în rating de patru persoane. Pe lângă Putin, mai sunt prezenţi președintele ”Rosnefti” Igor Secin (locul 47), șeful ”Gazprom” Aleksei Miller (locul 54) și businessmanul Alișer Usmanov (locul 67).

 

Fluxul de știri
0