Sputnik anunță lansarea băncii sale de imagini

© Sputnik / Aleksey Danichev / Accesați arhiva multimediaSputnik
Sputnik - Sputnik Moldova
Abonare
Sputnik Images este o bancă de imagini a Agenției Internaționale de Știri și Radio Sputnik cu filiale multimedia în zeci de țări ale lumii.

CHIŞINĂU, 19 nov – Sputnik. La 19 noiembrie 2015, serviciul de presă Sputnik al Agenției Internaționale de Știri și Radio Sputnik a anunțat lansarea băncii sale de imagini Sputnik Images, care este accesibilă clienților din întreaga lume. Noua bancă de imagini a început să funcționeze sub brandul Sputnik Images și a devenit parte a liniei de resurse informaționale Sputnik prezentate în peste 30 de limbi, în întreaga lume, în formatul portalurilor de știri, radio, aplicații mobile și platforme pe rețelele de socializare. Banca Sputnik Images se va completa zilnic cu reportaje din diferite colțuri ale planetei, înnoindu-se la fiecare minut cu câteva fotografii pe teme actuale. În medie, fotografii de la Sputnik își vor asigura clienții cu o nouă bancă de imagini care va fi completată zilnic cu până la 500 de fotografii.

Работа Международного пресс-центра саммитов БРИКС и ШОС - Sputnik Moldova
Rusia
Sputnik a semnat un memorandum de colaborare cu mass-media din țările BRICS

Pentru clienții corporativi, pe site-ul Sputnik Images sunt deja accesibile peste un milion de imagini de pe întregul continent. Selectarea materialelor este determinată de agenda curentă și le permite utilizatorilor să-și facă o imagine completă a zilei. Totodată, prin intermediul noii bănci de imagini pot fi procurate reportaje foto (benzi foto) și infografică la tema zilei. Utilizatorii au la dispoziție un motor comod de căutare, conducându-se de cuvintele-cheie, categorii, autor, sursă, criteriu geografic, calendarul evenimentelor importante cu selecții tematice de fotografii și anunțurile privind fotografierile pentru zilele următoare. Fiecare imagine dispune de toate atributele: denumirea evenimentului, data și locul realizării fotografiei, numele persoanelor din imagine, dimensiunile imaginii, cuvintele-cheie și categoriile, autorul și sursa (proveniența).

Toate imaginile sunt accesibile în trei formate atât pentru presă, cât și pentru publicațiile online.

Presentation of the major international news brand, Sputnik - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Aplicația Sputnik pentru telefonia mobilă, în limba moldovenească

Sputnik Images este o bancă de imagini a Agenției Internaționale de Știri și Radio Sputnik cu filiale multimedia în zeci de țări ale lumii. Sputnik include portaluri informaționale, emisie radio analogă și digitală, aplicații mobile și conturi pe rețele de socializare. Fluxul de știri Sputnik este la dispoziția utilizatorilor 24 din 24 de ore, în limbile engleză, arabă, spaniolă și chineză.

Site-urile Sputnik activează în peste 30 de limbi, inclusiv engleza, araba, spaniola, italiana, chineza, poloneza, portugheza, sârba, turca, franceza și hindi. Site-urile Sputnik pun la dispoziția cititorului un conținut variat: infografică, video, fotoreportaje, emisii online, internetvoting. Afară de știri operative, Sputnik publică de asemenea materiale analitice și interviuri speciale.

Fluxul de știri
0