Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Aplicația Sputnik pentru telefonia mobilă, în limba moldovenească

© Sputnik / Alexey Filippov / Accesați arhiva multimediaPresentation of the major international news brand, Sputnik
Presentation of the major international news brand, Sputnik - Sputnik Moldova
Abonare
În afară de informarea cotidiană exhaustivă, deţinătorii noii aplicații Sputnik vor putea citi comentariile experților pe teme de actualitate, materiale de analiză, infografică.

CHIŞINĂU, 22 iulie, Serviciul de presă Sputnik. — Aplicația Sputnik pentru telefonia mobilă platformele iOS și Android a devenit accesibilă în limba moldovenească (română). Acest lucru le permite utilizatorilor de smartphoane în regim 24x7 să obțină informații, să acceseze imagini și să asculte emisiuni radio în zeci de limbi. În plus, aplicația respectivă asigură accesul utilizatorilor la informațiile Sputnik în limbile sârbă, engleză, italiană, poloneză, abhază, portugheză, chineză, japoneză, germană, franceză, hindi, kârgâză, turcă, vietnameză, belarusă, dari, daneză, coreeană, curdă, norvegiană, puștu, persană, finlandeză, suedeză, urdu, arabă, azeră, georgiană și rusă. Aplicația Sputnik poate fi încărcată gratuit în magazinele App Store și Google Play.

În afară de informarea cotidiană exhaustivă, deţinătorii noii aplicații Sputnik vor putea citi comentariile experților pe teme de actualitate, materiale de analiză, infografică. Grație unui server încorporat, utilizatorii pot face schimb de informații pe rețelele de socializare. Noul produs Sputnik reprezintă cele mai moderne modalități de accesare, având interfața simplă și comodă, iar meniul satisface interesele tuturor utilizatorilor aplicațiilor platformelor iOS și Android. Aplicația este funcțională pe toate smartphoanele cu sistem de operare iOS 6.0 și mai avansat, și Android 4.0 și mai avansat.

Sputnik (sputniknews.com) este o nouă agenție de știri și radio cu centre informaționale multimedia în zeci de țări. Sputnik include site-uri, aplicații pentru telefonie mobilă și pagini pe rețelele de socializare. Pentru abonați fluxul de noutăți, Sputnik este disponibil 24 din 24 de ore în limbile engleză, arabă, spaniolă și chineză.

Fluxul de știri
0