Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A fost stabilită identitatea studentului ucis. Avea 19 ani şi era din Chişinău

Abonare
Victima este din Chişinău şi avea 19 de ani. Victor Nour era student în anul I la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor la Universitatea „Al. Ioan Cuza” din Iaşi.

CHIŞINĂU, 9 nov – Sputnik. Tânărul student din Republica Moldova care a fost ucis în această dimineaţă într-un cămin din Iaşi, România, se numeşte Victor Nour. Informaţia a fost confirmată pentru Sputnik de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Anca Vîjiac. 

Экипаж SMURD оказывает помощь пострадавшим в ДТП в Брэиле и доставленным в Кишинев - Sputnik Moldova
Un student din Moldova a fost ucis la Iaşi

Victima este din Chişinău şi avea 19 de ani. Victor Nour era student în anul I la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor la Universitatea „Al. Ioan Cuza” din Iaşi.

Vîjiac a declarat pentru Sputnik că tragedia a avut loc într-o cameră de cămin din Copou în jurul orei 7.00. „Conflictul a avut loc între trei studenţi, pe fundalul consumului băuturilor alcoolice. Unul dintre studenţi a luat un cuţit şi i-a înjunghiat pe cei doi colegi de-ai săi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Agresorul, Aurelian Giosan, la fel student de 20 de ani din Roman, a fugit din cămin după ce a incendiat camera în care se aflau cei doi colegi răniţi.

Pe teritoriul Tracom a avut loc un incendiu - Sputnik Moldova
Poliţia stabileşte identitatea studentului din Moldova ucis la Iaşi

Tânărul din Moldova a fost înjunghiat de mai multe ori în spate. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să-l resusciteze, dar nu au reuşit. Băiatul a decedat. Corpul neînsufleţit al acestuia a fost dus la Institutul de Medicină Legală din Iaşi.

Celălalt coleg rănit, la fel de 20 de ani, se află în stare gravă la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi. Medicii sunt rezervaţi cu privire la evoluţia de mai departe a stării de sănătate a acestuia.

Vîjiac a declarat pentru Sputnik că în prezent poliţia desfăşoară anchetă. Agresorul a fost dat în căutare şi urmează să fie adus la audieri.

Fluxul de știri
0