Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliţia stabileşte identitatea studentului din Moldova ucis la Iaşi

Abonare
Oamenii legii din România cercetează în aceste clipe locul tragediei, unde un student din Moldova a fost ucis de un coleg de cameră. Tragedia a avut loc într-o cameră de cămin a Universităţii „Al. Ioan Cuza” din Iaşi.

CHIŞINĂU, 9 nov – Sputnik. Ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, România, a declarat pentru Sputnik că, deocamdată, nu poate oferi detalii despre identitatea studentului din Moldova care a fost ucis în această dimineaţă de un coleg de cameră.  

Экипаж SMURD оказывает помощь пострадавшим в ДТП в Брэиле и доставленным в Кишинев - Sputnik Moldova
Un student din Moldova a fost ucis la Iaşi

„Pentru moment, ancheta este în derulare. Poliţiştii se află la faţa locului, imediat ce vor reveni din teren, vom putea oferi detalii”, a declarat ofiţerul de presă pentru Sputnik.

Un tânăr din Republica Moldova care învăţa la Universitatea „Al. Ioan Cuza” din Iaşi, România, a fost ucis în dimineaţa zilei de luni de un coleg de cameră. Potrivit presei din Iaşi, tânărul a murit după ce a fost înjunghiat de un alt student. Tragedia s-a întâmplat în unul din căminele din Copou. În cameră locuiau cinci studenţi cu vârstele de 20 de ani. Aceştia învăţau la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor.

Potrivit primelor informaţii, se pare că tragedia s-a întâmplat în urma unei cerţi izbucnită după consumul băuturilor alcoolice. Între trei colegi de cameră s-a iscat un scandal, unul dintre ei a luat un cuţit şi i-a înjunghiat pe ceilalţi doi, după care a incendiat camera şi a fugit din cămin.

Fluxul de știri
0