Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliţia stabileşte identitatea studentului din Moldova ucis la Iaşi

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Oamenii legii din România cercetează în aceste clipe locul tragediei, unde un student din Moldova a fost ucis de un coleg de cameră. Tragedia a avut loc într-o cameră de cămin a Universităţii „Al. Ioan Cuza” din Iaşi.

CHIŞINĂU, 9 nov – Sputnik. Ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, România, a declarat pentru Sputnik că, deocamdată, nu poate oferi detalii despre identitatea studentului din Moldova care a fost ucis în această dimineaţă de un coleg de cameră.  

Экипаж SMURD оказывает помощь пострадавшим в ДТП в Брэиле и доставленным в Кишинев - Sputnik Moldova
Un student din Moldova a fost ucis la Iaşi

„Pentru moment, ancheta este în derulare. Poliţiştii se află la faţa locului, imediat ce vor reveni din teren, vom putea oferi detalii”, a declarat ofiţerul de presă pentru Sputnik.

Un tânăr din Republica Moldova care învăţa la Universitatea „Al. Ioan Cuza” din Iaşi, România, a fost ucis în dimineaţa zilei de luni de un coleg de cameră. Potrivit presei din Iaşi, tânărul a murit după ce a fost înjunghiat de un alt student. Tragedia s-a întâmplat în unul din căminele din Copou. În cameră locuiau cinci studenţi cu vârstele de 20 de ani. Aceştia învăţau la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor.

Potrivit primelor informaţii, se pare că tragedia s-a întâmplat în urma unei cerţi izbucnită după consumul băuturilor alcoolice. Între trei colegi de cameră s-a iscat un scandal, unul dintre ei a luat un cuţit şi i-a înjunghiat pe ceilalţi doi, după care a incendiat camera şi a fugit din cămin.

Fluxul de știri
0