Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un student din Moldova a fost ucis la Iaşi

© Sputnik / Мирослав РотарьЭкипаж SMURD оказывает помощь пострадавшим в ДТП в Брэиле и доставленным в Кишинев
Экипаж SMURD оказывает помощь пострадавшим в ДТП в Брэиле и доставленным в Кишинев - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr din Moldova a murit în această dimineaţă după ce a fost înjunghiat de un coleg de cameră. Tânărul învăţa la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor la Universitatea „Al. Ioan Cuza” din Iaşi.

CHIŞINĂU, 9 nov – Sputnik. Un tânăr din Republica Moldova care învăţa la Universitatea „Al. Ioan Cuza” din Iaşi, România, a fost ucis în dimineaţa zilei de luni de un coleg de cameră.

Potrivit presei din Iaşi, tânărul a murit după ce a fost înjunghiat de un alt student. Tragedia s-a întâmplat în unul din căminele din Copou. În cameră locuiau cinci studenţi cu vârstele de 20 de ani. Aceştia învăţau la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor.

Potrivit primelor informaţii, se pare că tragedia s-a întâmplat în urma unei cerţi izbucnită după consumul băuturilor alcoolice. Între trei colegi de cameră s-a iscat un scandal, unul dintre ei a luat un cuţit şi i-a înjunghiat pe cei doi, după care a incendiat camera şi a fugit din cămin.

Studentul din Moldova a murit pe loc, iar cel de-al doilea se află în stare gravă la spital.

La faţa locului au intervenit poliţiştii şi pompierii. Studentul care a provocat tragedia este acum căutat de poliţişti. 

Fluxul de știri
0