MAEIE nu dispune de date că printre victimele din București sunt cetățeni RM

© Sputnik / Evghenii PanasencoМинистерство иностранных дел и европейской интеграции
Министерство иностранных дел и европейской интеграции - Sputnik Moldova
Abonare
Noaptea trecută, într-un club de noapte din București s-a produs un incendiu în urma căruia și-au pierdut viața 27 de persoane și alte aproximativ 200 au avut de suferit.

CHIȘINĂU, 31 oct – Sputnik. Ministerul Afacerilor Interne și Integrării Europene nu dispune deocamdată de informații dacă printre victimele incendiului care a avut loc în clubul Colectiv din București s-ar afla şi cetățeni ai Republicii Moldova, a declarat sâmbătă secretarul de presă al MAEIE, Ana Taban.

Potrivit acesteia, consulul Moldovei la București se află în legătură permanentă cu autoritățile române. Având în vedere gravitatea situației și faptul că la București își fac studiile mulți studenți din Moldova, MAEIE urmărește non-stop informațiile și ne va pune la curent în mod operativ cu cele întâmplate.

В ночном клубе Colectiv во время выступления местной рок-группы произошел пожар - Sputnik Moldova
Ziua în care murim - o piesă de pe albumul lansat în clubul de la Bucureşti

Noaptea trecută într-un club din București a izbucnit un incendiu în urma căruia 27 de persoane au decedat, iar alte aproximativ 200 au avut de suferit. Medicii nu exclud că numărul victimelor ar putea crește, deoarece starea multora dintre cei internați este foarte gravă.

Cauza incendiului ar putea fi focul de artificii lansat în timpul concertului de muzică rock. Martorii oculari afirmă că a luat foc tavanul din lemn al clubului, iar accesul spre singura ieșire din local a fost blocat în îmbulzeala creată. În momentul tragediei, în club se aflau 300 – 400 de persoane.

Fluxul de știri
0