Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Reprezentanţii PLDM, PDM şi PL s-au întrunit pentru a discuta soarta AIE3

© Sputnik / Miroslav RotariParlamentul Republicii Moldova
Parlamentul Republicii Moldova - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Reprezentanţii partidelor de guvernare au menţionat că vor avea loc discuţii privind o serie de chestiuni de ordin politic, vizând în mod special funcţionarea de mai departe a alianţei, dar şi agenda parlamentară şi guvernamentală.

CHIŞINĂU, 24 oct – Sputnik. Liderii majorităţii parlamentare (AIE3) s-au întrunit în această seară în şedinţă, aşa cum a fost anunţat anterior.

Întâlnirea reprezentanţilor PLDM, PDM şi PL a fost anunţată acum câteva zile. Reprezentanţii partidelor de guvernare au menţionat că vor avea loc discuţii privind o serie de chestiuni de ordin politic, vizând în mod special funcţionarea de mai departe a alianţei, dar şi agenda parlamentară şi guvernamentală.

Marian Lupu, preşedinte PDM - Sputnik Moldova
Politică
Lupu: PLDM pregătește alegeri anticipate și amenință cu ieșirea din AIE

După ce liderul PLDM, Vlad Filat, a fost lipsit de imunitatea de deputat, apoi reţinut şi arestat, au apărut primele suspiciuni că alianţa ar fi pe cale să se destrame. Ulterior comuniştii şi socialiştii au înaintat o moţiune de cenzură contra Guvernului Streleţ, fapt care a accentuat şi mai mult presupunerile că AIE3 se clatină.

 

Fluxul de știri
0