Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Consiliul Naţional Politic al PLDM în şedinţă, dar nu la sediul partidului

© Sputnik / Мирослав РотарьPLDM sediu ЛДПМ офис
PLDM sediu ЛДПМ офис - Sputnik Moldova
Abonare
Consiliul Naţional Politic al PLDM s-a întrunit în şedinţă extraordinară cu uşile închise. Membrii PLDM au ales o altă locaţie decât cea a sediului partidului.

CHIŞINĂU, 16 oct – Sputnik. Consiliul Naţional Politic al PLDM s-a întrunit vineri în şedinţă extraordinară. Reuniunea are loc la sediul Preturii sectorului Râşcani al capitalei şi nu la sediul PLDM de pe strada Bucureşti, cum era până în prezent. 

CNA НАЦ - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Surse: Percheziţii în casa părinţilor lui Vladimir Filat

Corespondentul Sputnik a încercat să afle detalii cu privire la subiectul discuţiilor şi motivul schimbării locaţiei întrunirii de la mai mulţi membri şi deputaţi PLDM, dar fără succes. Nici Larisa Manole, purtătorul de cuvânt la PLDM, nu a răspuns la apelurile Sputnik. 

Şedinţa Consiliul Naţional Politic al PLDM are loc la o zi după reţinerea liderului acestei formaţiuni, ex-premierul Vladimir Filat. Acesta a fost reţinut în după amiaza zilei de joi pentru 72 de ore în izolatorul Centrului Naţional Anticorupţie. Potrivit surselor Sputnik, în prezent procurorii anticorupţie se vor adresa în judecată pentru a cere eliberarea mandatului de arest pentru fostul premier Filat.

penitenciar тюрма - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Vladimir Filat riscă 15 ani de puşcărie

Procurorii anticorupție au descins în seara zilei de joi la sediul central al PLDM și la domiciliul liderului acestui partid, Vladimir Filat. Conform unor informaţii, percheziţiile au avut loc vineri şi în casa părintească a lui Filat din satul Lăpuşna, Hânceşti. 

Procurorul anticorupţie Andrian Popenco, cel care este responsabil de dosarul lui Filat, nu a fost de găsit pentru a ne da informaţii.

Parlamentul i-a ridicat joi imunitatea deputatului liberal-democrat Vladimir Filat. Solicitarea de retragere a imunităţii a venit din partea Procurorului General, Corneliu Gurin, care a declarat că Filat este implicat în fraudele bancare la BEM.

Fluxul de știri
0