Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Protestatarii din preajma Parlamentului au blocat bulevardul Ştefan cel Mare

Abonare
Manifestanţii au declarat că au trecut la planul „B” de desfăşurare a protestelor, odată ce preşedintele ţării nu şi-a prezentat demisia.

CHIŞINĂU, 3 oct. Sputnik. În noaptea de vineri spre sâmbătă, orăşelul corturilor instalat de opoziţia de centru-stânga a mai crescut cu un „cartier”. Protestatarii au instalat corturi chiar pe bulevardul Ştefan cel Mare, în perimetrul dintre clădirea administraţiei prezidenţiale şi cea a organului legislativ.

Додон Усатый телемост - Sputnik Moldova
Politică
Usatîi şi Dodon vor dezvălui sâmbătă planul „B”

La faţa locului au fost desfăşurate de urgenţă trupele speciale, însă aceştia nu au reuşit să înlăture corturile. Noul „orăşel” a fost încercuit de către deputaţii PSRM şi reprezentanţii „Partidului Nostru”.

„Noi am trecut la planul „B”. Am blocat bulevardul central. Şi nu ne vom opri aici…”, a scris liderul PSRM pe pagina sa de Fasebook.

Preşedintele „Partidului nostru”, Renato Usatîi, a comunicat că corturile au fost instalate în noaptea spre sâmbătă, pe partea carosabilă, în deplină corespundere cu legea.

„Ar fi fost o lipsă de cultură să călcăm să călcăm pe peluză”, a scris Usatîi pe reţelele de socializare.

Fluxul de știri
0