Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Sputnik Moldova, partener al Centrului pentru protecţia consumatorilor

© Sputnik / Alexey Filippov / Accesați arhiva multimediaPresentation of the major international news brand, Sputnik
Presentation of the major international news brand, Sputnik - Sputnik Moldova
Abonare
Preşedintele Centrului pentru protecţia consumatorilor, Denis Staruş, a declarat că parteneriatul media cu Sputnik Moldova va consolida eforturile de veghere asupra respectării drepturilor consumatorilor din Moldova.

CHIŞINĂU, 6 aug – Sputnik. Sputnik Moldova şi Centrul pentru protecţia consumatorilor au stabilit un parteneriat informaţional scopul căruia este de a mediatiza pe larg modul în care în Moldova sunt respectate drepturile consumatorilor, mecanismele de apărare a acestor drepturi şi ce trebuie să cunoască consumatorul pe a nu fi înşelat. 

Presentation of the major international news brand, Sputnik - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Sputnik-Moldova, partener al Asociației scriitorilor ruși

Preşedintele Centrului pentru protecţia consumatorilor, Denis Staruş, a declarat că parteneriatul media cu Sputnik Moldova este necesar în contextul în care astăzi în ţara noastră mai sunt lacune în domeniul respectării drepturilor consumatorilor.

„Dorim să stabilim un parteneriat cu Sputnik Moldova pentru a ajuta pe cei care au nevoie de a fi protejaţi în acest domeniu. Noi suntem întotdeauna deschişi pentru colaborare”. 

Parteneriatul media dintre Sputnik Moldova şi Centrul pentru protecţia consumatorilor va presupune reflectarea cazurilor concrete de încălcare a drepturilor consumatorilor, dar şi soluţiile la acestea. Sputnik Moldova va asista specialiştii Centrului pentru protecţia consumatorilor atunci când vor apăra drepturile consumatorilor în instanţă sau în faţa agenţilor economici. 

Presentation of the major international news brand, Sputnik - Sputnik Moldova
Sputnik a fost lansat în Moldova

Sputnik Moldova împreună cu experţii Centrului pentru protecţia consumatorilor vor produce un ciclu de ediţii informative, unde cetăţeanul va afla răspuns la cele mai răspândite întrebări din domeniu: unde să ne adresăm când ne sunt încălcate drepturile de consumator, cine este vinovat, ce legi protejează interesele consumatorului, ce nu ştiu dar trebuie să cunoască consumatorii din Moldova, ce rol are însuşi consumatorul în apărarea drepturilor sale, ce facem când cel care prestează serviciul refuză să ne respecte dreptul nostru în calitate de consumator. 

Cititorii Sputnik Moldova vor putea adresa întrebări sau solicita ajutor de la specialiştii Centrului pentru protecţia consumatorilor şi la adresa electronică Sputnik Moldova: consumator@sputnik.md.  

Sputnik (sputniknews.com) este o agenţie de presă şi radio cu filiale multimedia în zeci de ţări ale lumii. Sputnik dispune de site, emisie radio digitală şi analogă,  aplicaţii mobile şi conturi pe reţelele de socializare. Abonaţii Sputnik primesc 24 de ore din 24 ştiri în limbile engleză, arabă, spaniolă şi chineză. 


Fluxul de știri
0