Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sputnik-Moldova, partener al Asociației scriitorilor ruși

© Sputnik / Alexey Filippov / Accesați arhiva multimediaPresentation of the major international news brand, Sputnik
Presentation of the major international news brand, Sputnik - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Asociației scriitorilor ruși din Moldova, Olesea Rudeaghina, a menționat că pentru această organizație este foarte importantă susținerea informațională din partea mass-media de limba rusă din RM, deoarece colaborarea cu presa contribuie la dezvoltarea literaturii ruse contemporane în această țară.

 

CHIȘINĂU, 4 aug – Serviciul de presă Sputnik. Sputnik-Moldova și Asociația scriitorilor ruși din Moldova au convenit asupra unui parteneriat informațional pe termen lung în cadrul căruia Sputnik-Moldova va prezenta o serie de subiecte video cu privire la evenimentele ce țin de literatura contemporană rusă în RM și interviuri exclusive cu membrii Asociației.

Olesea Rudeaghina, președintele Asociației scriitorilor ruși din Moldova a subliniat că membrii organizației pe care o conduce sunt recunoscători pentru sprijinul acordat de Sputnic-Moldova în reflectarea evenimentelor literare, acest aspect fiind deosebit de important pentru ei.

Printre activitățile planificate de Asociație în perioada următoare sunt prezentările de carte ale autorilor de limbă rusă din RM, apariția, cu sprijinul Ministerului Culturii și al membrului Asociației Oleg Krasnov, a antologiei anuale a grupului literar „Arap Alb”, care este parte a Asociației; editarea unui nou număr al revistei literare „Russkoe pole”.

 

Fluxul de știri
0