Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sputnik a fost lansat în Moldova

© Sputnik / Alexey Filippov / Accesați arhiva multimediaPresentation of the major international news brand, Sputnik
Presentation of the major international news brand, Sputnik - Sputnik Moldova
Abonare
Resursa accesibilă pe adresa sputnik.md și ru.sputnik.md, e chemată să reflecte toată multitudinea de opinii pe teme internaționale atât pentru auditoriul moldovenesc, dar și pentru toată lumea care se interesează de Moldova

CHIȘINĂU, 14 mai, Serviciul de presă Sputnik. Agenția de știri multimedia Sputnik a anunțat lansarea portalului în Moldova. Noul portal va transmite în limbile moldovenească și rusă. Resursa accesibilă pe adresa sputnik.md și ru.sputnik.md, e chemată să reflecte toată multitudinea de opinii pe teme internaționale atât pentru auditoriul moldovenesc, dar și pentru toată lumea care se interesează de Moldova. Informația în limbile moldovenească și rusă este transmisă și la radio. Radio ”Sputnik Moldova” deja transmite în diapazonul FM pe teritoriul întregii țări, iar de la 14 mai devine accesibil pentru utilizatorii site-urile sputnik.md și ru.sputnik.md. Portalul în limba moldovenească va completa resursele informaționale ale Sputnik care lucrează în limbile engleză, franceză, sârbă, portugheză, arabă, hindi, poloneză, italiană, cehă, vietnameză, japoneză, coreeană, farsi, urdu, dari, puștu, curdă, suedeză, norvegiană, daneză, finlandeză, germană, spaniolă, chineză, turcă, cârgâză și abhază.

«Sputnik» este un mijloc mass-media contemporan, care se deosebește de alte surse mass-media, în primul rând, prin alegerea temei, a punctului de vedere, a înțelegerii lumii”, comentează munca serviciilor Sputnik Margarita Simonyan, redactorul principal al Agenției.

Reflectând tabloul lumii multipolare, site-urile Sputnik sunt orientate spre un auditoriu care este interesat de contrapunerea multitudinii punctelor de vedere. Calitatea informației publicate pe site-ul sputnik.md în regim 24/7, se deosebește atât prin înaltul profesionalism al jurnaliștilor săi, dar și prin utilizarea formatelor multimedia. Site-ul prezintă cititorului un content divers: grafică, video, reportaje foto, eter on-line, internet- voting. Pe lângă știrile operative, Sputnik mai propune auditoriului său materiale analitice, interviuri exclusive, opinii ale experților.

Sputnik (sputniknews.com) este o agenție de știri, radio și multimedia, cu interconectătri în zeci de țări. Sputnik include site-uri, transmisiune digitală și analogică, accesorii mobile și pagini în rețelele sociale. Pentru abonați, fluxurile de știri ale Sputnik apar zilnic (24 de ore) în limba engleză, arabă, spaniolă și chineză.

 

Fluxul de știri
0