Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Departamentul de Stat: vizita lui Nuland la Moscova n-a adus progrese

© SputnikUSA Freedom Act Passes US House Vote, Moves to Senate
USA Freedom Act Passes US House Vote, Moves to Senate - Sputnik Moldova
Abonare
Vizita consilierului Secretarului de Stat al SUA Victoria Nuland la Moscova n-a adus progrese, ea este îndreptată spre susţinerea comunicării, a declarat reprezentantul Departamentului de Stat, Jeff Rathke.

 

CHIŞINĂU, 19 mai – Sputnik Moldova. Vizita consilierului Secretarului de Stat al SUA Victoria Nuland la Moscova n-a adus progrese, ea este îndreptată spre susţinerea comunicării, a declarat reprezentantul Departamentului de Stat, Jeff Rathke.

US Assistant Secretary of State for European and Eurasian Affairs Victoria Nuland confirmed Tuesday that if the Minsk agreements are fully implemented, the United States could lift a number of sanctions against Russia. - Sputnik Moldova
Nuland va discuta la Moscova despre acordurile de la Minsk

“Noi nu putem anunţa despre progrese, aceasta este o parte a comunicării permanente active”, a spus Rathke jurnaliştilor. Nuland nu s-a întâlnit cu reprezentanţii administraţiei preşedintelui FR, a anunţat pentru jurnalişti, secretarul de presă al şefului statului, Dmitri Peskov.

„Nu. Nu au fost întâlniri”,  a spus Peskov, răspunzând la întrebarea jurnaliştilor, dacă a fost sau nu întâlniri ale consilierului Secretarului de Stat al SUA cu reprezentanţii administraţiei preşedintelui FR. În ajun, Nuland sosise la Moscova, unde a avut discuţii cu adjuncţii ministrului afacerilor externe al Rusiei, Grigori Karasin şi Serghei Reabkov, dar şi cu reprezentanţii organizaţiilor ruse pentru apărarea drepturilor omului.


Fluxul de știri
0