Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Greceanîi: „Am votat pentru liniște și pace”

© Photo : Facebook / Zinaida GreceanîiЗинаида Гречаный на выборах президента Молдавии
Зинаида Гречаный на выборах президента Молдавии - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi a mers la secția de votare către ora 10:00. Iată pentru ce a votat.

CHIȘINĂU, 1 nov - Sputnik. Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a votat pentru liniște și pace. În declarația sa pentru presă după exercitarea dreptului la vot, spicherul a spus că a votat pentru un președinte de care să se mândrească poporul, iar acesta să aibă grijă de întreaga țară. 

Premierul Ion Chicu - Sputnik Moldova
Politică
Premierul Ion Chicu a votat: "În mâinile noastre stă soarta țării"

„Un președinte care să știe să unească pe toți cetățenii grămăjoară. Asta înseamnă și dezvoltarea țării. Un președinte care nu va vorbi niciodată de rău propria țară și propriul popor”, a declarat președintele Parlamentului. 

Greceanîi a mai spus că ea și colegii ei de partid sunt interesați ca alegerile să se desfășoare în mod corect, iar alegerea, desigur, să aparțină cetățenilor. 

De precizat, și prim-ministru Ion Chicu a venit la secția de votare, la ora 07:30, alături de soția sa. Chicu a declarat că plouă bine azi, iar asta înseamnă că Dumnezeu este milostiv cu cetățenii Republicii Moldova. Premierul a menționat că țara noastră are viitor, însă asta depinde de implicarea fiecăruia. Secțiile de votare au fost deschise la ora 07:00 și se vor închide la 21:00.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0