Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Premierul Ion Chicu a votat: "În mâinile noastre stă soarta țării"

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Premierul Ion Chicu a fost la secția de votare acum câteva clipe și și-a realizat dreptul constituțional de a alege președintele țării. Prim-ministru a îndemnat cetățenii să-i urmeze exemplul.

CHIȘINĂU, 1 nov - Sputnik. Prim-ministru Ion Chicu a venit la secția de votare la ora 07:30, însoțit de soția sa. Chicu a declarat că plouă bine azi, iar asta înseamnă că Dumnezeu este milostiv cu cetățenii Republicii Moldova.

Premierul a menționat că țara noastră are viitor, însă de asta depinde implicarea fiecărui. 

"Am venit să-mi îndeplinesc datoria civică la vot. Este un exercițiu responsabil pentru Republica Moldova. Este important să trecem cu succes acest exercițiu și să ne alegem șeful statului. Republica Moldova are viitor, trebuie de muncit și crezut în asta. Să ne prezentăm azi la vot, mulți cetățeni de-ai noștri muncesc la secțiile de votare, iar munca lor trebuie răsplătită cu prezența fiecărui dintre noi la vot. În mâinile fiecărui dintre noi este acum soarta țării și este necesar dă făcut o decizie corectă", a declarat Ion Chicu. 

Secțiile de votare din țară s-au deschis la ora 07:00. Cetățenii Republicii Moldova urmează să aleagă pe 1 noiembrie președintele care va conduce țara în următorii patru ani. În Registrul de Stat al Alegătorilor sunt înscriși 3.287.140 de cetățeni cu drept de vot, potrivit CEC.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0