Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Maia Sandu: "Am votat pentru ordine în țară și un viitor bun"

© Photo : Miroslav RotariМайя Санду на выборах президента Молдавии
Майя Санду на выборах президента Молдавии - Sputnik Moldova
Abonare
Candidatul pentru funcţia de președinte al Republcii Moldova desemnat de Partidul Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, și-a exercitat dreptul la vot.

CHIȘINĂU, 1 nov - Sputnik. Maia Sandu, candidatul desemnat de PAS, a venit la secția de votare la ora 09:00. Sandu a declarat că este important ca oamenii să iasă la vot pentru a decide soarta țării.

Premierul Ion Chicu - Sputnik Moldova
Politică
Premierul Ion Chicu a votat: "În mâinile noastre stă soarta țării"
"Eu am fost la vot, am votat pentru ordine în țară, pentru bunăstare, dreptate, pentru un stat care să lucreze pentru oameni, să ajute oamenii, să creeze oportunități pentru locuri de muncă bine plătite acasă, care să îmbunătățească condițiile de viață în toate localitățile din țară. Pentru asta trebuie să alungăm corupția de la Președinție. Pentru asta ieșiți la vot, nu vă temeți de ploaie", a declarat Maia Sandu.  

Pentru scrutinul prezidențial din 1 noiembrie au fost formate 2.143 de secții de votare, inclusiv 139 de secții de votare peste hotare. În Registrul de Stat al Alegătorilor sunt înscriși 3.287.140 de cetățeni cu drept de vot, potrivit CEC.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0