Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dorin Chirtoacă a votat: Iată ce declarații a făcut

© Facebook / Dorin ChirtoacăDorin Chirtoacă
Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
Candidatul pentru funcţia de preşedinte al Republicii Moldova desemnat de Blocul electoral UNIREA, Dorin Chirtoacă, şi-a exercitat dreptul la vot.

CHIȘINĂU, 1 nov - Sputnik. Candidatul la funcția de președinte al țării desemnat de Blocul electoral UNIREA, Dorin Chirtoacă, și-a exercitat deja dreptul la vot. 

Premierul Ion Chicu - Sputnik Moldova
Politică
Premierul Ion Chicu a votat: "În mâinile noastre stă soarta țării"
"Am votat pentru unirea cu România. Astăzi, de la ora 7 dimineața până la 21 seara, puterea aparține doar cetățenilor. Toţi politicienii suntem pe zero. Diseară fiecare va avea o anumită preferinţă în ochii cetăţenilor, dar asta depinde strict de participarea la vot", a declarat Dorin Chirtoacă.  

Pentru scrutinul prezidențial din 1 noiembrie au fost formate 2.143 de secții de votare, inclusiv 139 de secții de votare peste hotare. Pentru secțiile de vot de pe teritoriul Republicii Moldova au fost tipărite aproape 3 milioane de buletine de vot (2.934.017), prețul unui exemplar fiind 14,4 bani. Pentru secțiile de peste hotare au fost tipărite 556 de mii de buletine de vot, prețul unui exemplar fiind de 19,2 bani – prețul este mai mare din cauza tirajului mai mic. În total, 8 candidați pretind la fotoliul de președinte al țării. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0