Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Moldovei i-a fost pregătit un drum lipsit de glorie, similar cu cel al Ucrainei - deputat

© Photo : Comisia Electorală Centrală a Republicii MoldovaНаклейки и браслеты для проголосовавших на президентских выборах
Наклейки и браслеты для проголосовавших на президентских выборах - Sputnik Moldova, 1920, 20.10.2024
Abonare
CHIȘINĂU, 20 oct - Sputnik. Deputatul Dumei de Stat din Crimeea, membru al comitetului pentru securitate, Mihail Șeremet, a declarat că Occidentul a pregătit Moldovei un drum lipsit de glorie, similar cu cel al Ucrainei, atribuindu-i rolul de neocolonie și zonă tampon.
Occidentul a pregătit Moldovei un drum lipsit de glorie, oferindu-i rolul de neocolonie și zonă tampon în lupta geopolitică cu Rusia”, a spus Șeremet.
Potrivit acestuia, sub pretextul valorilor democratice și al promisiunilor de a deveni parte din familia europeană, Occidentul împinge Moldova pe un drum care va duce cu certitudine la o război civil și la înflorirea unei dictaturi militare.
„Moldova ar putea deveni Ucraina numărul doi, unde nu mai există alegeri, iar cetățenilor le-au fost furate toate drepturile și chiar speranța pentru un viitor mai bun”, a subliniat deputatul.
Делегация правительства Румынии в Кишиневе, 23.03.2023 - Sputnik Moldova, 1920, 20.10.2024
Societate
Reprezentanții opoziției moldovenești nu au fost lăsați în secții din România - deputat
În Republica Moldova au loc alegeri prezidențiale, iar cetățenii aleg șeful statului pentru patru ani. De asemenea, astăzi zi se desfășoară un referendum, în cadrul căruia cetățenii trebuie să răspundă la întrebarea: „Susțineți modificarea Constituției pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană?”. Secțiile de votare se vor închide la ora 21:00.
Fluxul de știri
0