Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Wizz Air lansează curse din Chișinău spre opt destinații: vezi când vor fi zborurile

© Sputnik / Rodion ProcaCамолет компании Wizzair
Cамолет компании Wizzair - Sputnik Moldova, 1920, 18.10.2024
Abonare
Începând cu luna decembrie, din Chișinău vor fi disponibile zboruri directe spre opt destinații.
CHIȘINĂU, 18 oct - Sputnik. Zborurile de pe Aeroportul Internațional Chișinău spre opt destinații vor fi operate deja în luna decembrie.
Potrivit companiei aeriene Wizz Air, începând cu 19 decembrie curent, din capitala Moldovei vor putea fi efectuate zboruri spre Germania (Berlin, Dortmund, Memmingen, Nürnberg), Italia (Verona și Bologna), Franța (Paris), Belgia (Bruxelles).
Wizz Air a întrerupt zborurile din Chișinău în martie 2023 din motive de securitate. În această toamnă, zborurile au fost reluate. Astfel, din toamnă, transportatorul low-cost a lansat zboruri din Chișinău spre Viena, Varșovia și Abu Dhabi.
Avionul companiei Wizz Air - Sputnik Moldova, 1920, 14.03.2023
Societate
Cursele Wizz Air către Republica Moldova, suspendate!
Zborurile Chișinău-Viena și Chișinău-Varșovia sunt operate din 30 septembrie de trei ori pe săptămână, iar din 27 octombrie va fi lansat zborul Chișinău-Abu Dhabi. Cursele vor fi operate miercurea, vinerea și duminica.
Amintim că în portul aerian al capitalei sunt în vigoare măsuri restrictive până la 31 octombrie: accesul în terminal este permis doar pasagerilor cu bilete și documente de călătorie, personalului aeroportului și echipajelor aeronavelor.
Măsurile de restricționare a accesului în aeroportul capitalei sunt în vigoare de la 1 mai 2024. Inițial, acestea au fost anunțate pentru 30 de zile, apoi această perioadă a fost prelungită lunar.
Fluxul de știri
0