Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Uniunea Internațională a Avocaților își va desfășura următorul congres la Moscova

© Pixabay / jessica45Justiție
Justiție - Sputnik Moldova, 1920, 05.07.2024
Abonare
Delegații la următorul congres al Uniunii Internaționale a Avocaților se vor întruni la Moscova, unde vor avea loc festivități cu ocazia celei de-a 35-a aniversări a organizației.
CHIȘINĂU, 5 iul - Sputnik. Vineri, la Moscova va avea loc cel de-al VIII-lea Congres al Uniunii Internaționale a Avocaților, succesoare a Uniunii Avocaților din URSS, dedicat aniversării a 35-a a organizației.
Participanții la eveniment vor examina problemele activităților curente ale Uniunii, vor asculta raportul organelor de conducere, vor stabili direcțiile principale ale activităților Uniunii pentru cinci ani. În plus, vor fi aleși noii membri ai organelor de conducere.
S-a decis organizarea, în cadrul congresului, a festivităților dedicate celei de-a 35-a aniversări a Uniunii Internaționale a Avocaților (IUJ).
Delegații la Congres sunt reprezentanți ai organizațiilor membre, președinți și judecători ai Curților Constituționale și Supreme, reprezentanți ai științei și practicii juridice, reprezentanți de seamă ai comunității juridice din țările CSI.
Послание президента РФ В. Путина Федеральному Собранию - Sputnik Moldova, 1920, 04.07.2024
Rusia
Putin: Rusia sprijină China în protejarea intereselor și drepturilor sale
Comunitatea Statelor Independente ocupă un loc special în activitățile CIJ. Din ianuarie 1992, CIJ a fost implicat în acest proiect, definind ca prioritate absolută a activităților sale asistența cât mai deplină posibilă pentru integrarea, dezvoltarea cooperării și prieteniei popoarelor din statele membre ale CSI și formarea unui spațiu juridic comun al Comunității.
Principalele obiective ale activităților CIJ sunt de a contribui la unirea eforturilor juriștilor din diferite țări în vederea formării unui spațiu juridic comun și a asigurării drepturilor și libertăților omului. De-a lungul anilor de existență, Uniunea Internațională a Juriștilor a contribuit în mod constant la punerea în aplicare a proiectelor interstatale, la nivel național din cadrul structurilor de stat și domeniul public de mare amploare, de importanță vitală pentru fiecare țară și pentru comunitatea internațională în ansamblu.
Fluxul de știri
0