Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Mesaj din Germania: Alegătorii occidentali nu vor escaladarea relațiilor cu Rusia

© AP Photo / Markus SchreiberBundestag, Germania, drapel
Bundestag, Germania, drapel - Sputnik Moldova, 1920, 30.06.2024
Abonare
Gorus: Alegătorii occidentali nu vor escaladarea relațiilor cu Rusia
MOSCOVA, 30 iunie – Sputnik. Alegătorii occidentali nu doresc ca relațiile cu Rusia să se transforme într-un război la scară largă, a declarat jurnalistul german Oliver Gorus pe rețeaua de socializare X.
„Melonie, Wilders, Kickl, Le Pen, Orban, Farage, Miley și Trump - alegătorii din Occident nu doresc migrație nereglementată și escaladarea relațiilor cu Rusia”, a amintit Gorus.
În Occident, recent se vorbește din ce în ce mai mult despre intervenția directă în conflictul ucrainean. Astfel, președintele francez Emmanuel Macron a anunțat posibila trimitere a personalului militar francez în Ucraina , iar ministrul britanic de externe David Cameron a calificat drept acceptabile atacurile forțelor armate ucrainene pe teritoriul Rusiei cu rachete britanice.

Liderul rus Vladimir Putin a avertizat că desfășurarea unui contingent european în Ucraina nu va schimba în niciun fel situația de pe câmpul de luptă și va duce doar la consecințe grave.
Fluxul de știri
0