Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Reabkov: Moscova admite diminuarea relațiilor diplomatice cu SUA, din vina ultimului

Serghei Reabkov - Sputnik Moldova, 1920, 27.06.2024
Serghei Reabkov
Abonare
Reabkov: Moscova admite diminuarea relațiilor diplomatice cu Washingtonul, din vina ultimului.
CHIȘINĂU, 27 iun – Sputnik. Viceministrul rus de externe Serghei Reabkov, într-un interviu acordat publicației Izvestia, a spus că Moscova ia în considerare și studiază posibilitatea scăderii nivelului relațiilor diplomatice cu Statele Unite.
„Este posibilă acum o soluție care să includă scăderea nivelului relațiilor diplomatice? Pot spune că acesta este un subiect de luat în considerare și toate acestea sunt în curs de examinare. Deciziile de acest fel se iau la cel mai înalt nivel. Până nu vor exista asemenea decizii, specularea pe această temă este contraproductivă. Dar adversarii trebuie să știe că ei, pas cu pas, se apropie de punctul după care nu mai există cale întoarsă”, a spus Reabkov.
Potrivit viceministrului, Rusia nu a inițiat niciodată reducerea relațiilor diplomatice, în ciuda „tuturor vicisitudinilor din faza cea mai acută” a relațiilor cu Occidentul.
V Московская конференция по международной безопасности - Sputnik Moldova, 1920, 26.06.2024
Rusia
Antonov: Statele Unite nu au nevoie de pace în Ucraina - au nevoie de înfrângerea Rusiei
Fluxul de știri
0