Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Pasagerii sunt îndemnați să vină la aeroportul din Chișinău cu trei ore înainte de zbor

© Sputnik / Mihai CarausAeroportul Chișinău
Aeroportul Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 20.06.2024
Abonare
Pasagerii sunt îndemnați să vină la aeroportul din Chișinău cu trei ore înainte de zbor
CHIȘINĂU, 20 iun - Sputnik. Aeroportul Internațional Chișinău îndeamnă călătorii să vină cu cel puțin trei ore până la zborul planificat, pentru a reuși parcurgerea formalităților necesare călătoriei și pentru a evita întârzierea la zbor.
Acest îndemn este publicat din cauza faptului că în perioada estivală orarul zborurilor este unul foarte încărcat, iar fluxul de pasageri este unul majorat.
Totodată, pentru a verifica statutul zborului călătorii sunt srfătuiți să consulte tabloul online al Aeroportului Internațional Chișinău.
Dar unde pot fi consultate listele negre ale guvernării PAS, în care sunt incluși cetățenii moldoveni față de care la aeroport urmează să fie aplicate „proceduri” de intimidare și de control foarte lent în scopul nedeclarat al neadmiterii omului în avionul pentru care și-a cumpărat bilet?
Sau lista celor care la întoarcerea în țară fie că sunt „expulzați” pentru participarea la evenimente care nu sunt pe placul unor personaje care temporar dețin funcții publice în Moldova și abuzează de aceste funcții?
Va veni vremea când le vom afla pe toate și fiecare o să primească după merite! Că doar asta ne-a promis PAS, între altele: meritocrație și concursuri transparente și cinstite! Sau noi am încurcat ceva?
Olesea Stamate - Sputnik Moldova, 1920, 19.06.2024
Politică
Olesea Stamate l-a criticat indirect pe Oazu Nantoi pentru înjosirea artiștilor de la JOC
Fluxul de știri
0