Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Olesea Stamate l-a criticat indirect pe Oazu Nantoi pentru înjosirea artiștilor de la JOC

© Sputnik / Miroslav RotariOlesea Stamate
Olesea Stamate - Sputnik Moldova, 1920, 19.06.2024
Abonare
Olesea Stamate l-a criticat indirect pe Oazu Nantoi pentru înjosirea artiștilor de la JOC
CHIȚINĂU, 19 iun – Sputnik. Deputatul PAS Olesea Stamate, care își permite din când în când să facă declarații apreciate înalt de oamenii cu obraz din societatea noastră și care provoacă, în același timp furie printre colegii săi de partid, a criticat, dar cu maximă discreție, afirmațiile scandaloase și jignitoare ale deputatului Oazu Nantoi, care a declarat că pe fetele frumoase din ansamblul moldovenesc etnofolcloric „JOC” le așteaptă soarta unor prostituate dacă s-ar pomeni în lumea rusă.
Anterior Nantoi a fost criticat și de Doina Gherman, dar de asemenea foarte atent. Se pare că legăturile vechi ale lui Nantoi cu Soros îi conferă acestuia multă greutate în PAS, încât chiar și după astfel de ieșiri obraznice, acoliții Maiei Sandu se tem să spună deschis și direct ce faptă mizerabilă a comis colegul lor de partid.
Dar să revenim la Olesea Stamate.
Ea a subliniat că ei, cei care azi sunt persoane cu funcții și poziții înalte, ar trebui să transmită mesaje de unitate, nu să provoace dezbinare.
Stamate a mai adăugat că la ora actuală circumstanțele geopolitice în care ne aflăm ne separă în „albi” și „negri”, iar loc pentru „gri” nu mai rămâne.
Cine sunt cei „albi” și cine sunt cei „negri”? Doamna Stamate nu a precizat.
Iurie Mărgineanu - Sputnik Moldova, 1920, 18.06.2024
Politică
Partidul condus de Ion Chicu ar putea boicota referendumul Maiei Sandu
Fluxul de știri
0