Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

O organizație de femei deputați l-a criticat cam târziu și cu jumate de gură pe Nantoi

© Photo : Parlamentul Republicii MoldovaDoina Gherman
Doina Gherman - Sputnik Moldova, 1920, 18.06.2024
Doina Gherman
Abonare
O organizație de femei deputați condusă de Doina Gherman l-a criticat cam târziu și cu jumate de gură pe Nantoi
CHIȘINĂU, 18 iun - Sputnik. Plataforma femeilor deputați din Parlamentul Republicii Moldova, condusă de vicepreședintele legislativului Doina German, a cerut ca deputatul PAS Oazu Nantoi să prezinte scuze publice pentru discursul său de la tribuna centrală despre „perspectivele fetelor din Republica Moldova în lumea rusă”.
Amintim că în discursul său profund rusofob, Nantoi a declarat, între altele, pe că fetele frumoase din Moldova în lumea rusă le așteaptă soarta unor prostituate care ar urma să deservească militarii.
Inițial cei din PAS nu au reacționat în niciun fel. De asemenea și organizațiile care chipurile apără femeile și demnitatea lor legate de Occident abia de au schițat niște grimase critice după discursul lui Nantoi.
Dar în acest timp în societate a crescut puternic revolta față de acest gest grotesc și sfidător al lui Nantoi – deputat PAS.
Și iată că probabil pentru a se spăla pe mâini în preajma alegerilor din această toamnă, când cei de la PAS vor avea de dat răspunsuri la foarte multe întrebări incomode, s-a decis să se iasă cu această reacție întârziată spusă parcă cu jumătate de gură.
La nevoie și racul e pește, zic moldovenii. Mai bine mai târziu decât niciodată, mai zice o vorbă din popor.
Oazu Nantoi - Sputnik Moldova, 1920, 18.06.2024
Politică
PAS rămâne apatic la injuriile lui Nantoi în adresa moldovencelor din ansamblul JOC
Fluxul de știri
0