Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PAS rămâne apatic la injuriile lui Nantoi în adresa moldovencelor din ansamblul JOC

© Sputnik / Miroslav RotariOazu Nantoi
Oazu Nantoi - Sputnik Moldova, 1920, 18.06.2024
Abonare
PAS rămâne apatic la injuriile lui Nantoi în adresa moldovencelor din ansamblul JOC
CHIȘINĂU, 18 iun – Sputnik. Injuriile înjositoare proferate de Oazu Nantoi de la tribuna centrală a Parlamentului Republicii Moldova sunt lăsate fără nicio reacție de fracțiunea PAS din care acesta face parte.
Deputatul Dorian Istrati, coleg de fracțiune cu Nantoi, a recunoscut la un post privat de televiziune că declarația scandaloasă și revoltătoare a ultimului nici măcar nu a fost discutată la fracțiunea PAS.
Pe de altă parte deputatul Grigore Novac de la PSRM a subliniat că nici măcar doamnele și domnișoarele din PAS n-au făcut niciun gest în susținerea femeilor și fetelor din ansamblul JOC, care ne duc faima în lume.
Novac a menționat că artiștii din ansamblul JOC au familii, părinți și este inadmisibil ca un personaj care a fost prin mai multe partide și a dat dovadă de prostituție politică să numească doamnele și domnișoarele moldovence din JOC cu acest cuvânt înjositor, care spre deosebire de Nantoi, lor nu li se potrivește în niciun fel.
Oazu Nantoi la tribună - Sputnik Moldova, 1920, 22.01.2024
Politică
Nantoi a proclamat-o pe Maia Sandu „candidatul societății” la prezidențialele din 2024
Fluxul de știri
0