Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin spune că familia cu trei sau mai mulți copii trebuie să devină o obișnuință

© Sputnik / Павел Бедняков / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 30.05.2024
Vladimir Putin. Foto de arhivă
Abonare
Putin: O familie cu trei sau mai mulți copii ar trebui să devină o normă în Rusia
CHIȘINĂU, 30 mai - CHIȘINĂU. O familie cu trei sau mai mulți copii ar trebui să devină o normă în Rusia, a declarat Vladimir Putin în cadrul unei întâlniri, prin intermediul unei legături video, cu familiile decorate cu Ordinul Gloria Părintească.
„O familie cu trei sau mai mulți copii ar trebui să devină cu siguranță o normă, un mod firesc de viață. Și noi mergem exact în această direcție", a subliniat președintele rus.
Potrivit acestuia, în ultimii ani, numărul familiilor numeroase din țară a crescut cu aproximativ 26%, în prezent existând deja peste două milioane de astfel de familii. Putin a dat asigurări că autoritățile vor continua să asigure condiții pentru ca în țară să se nască cât mai mulți copii, întrucât aceasta este o muncă pe termen lung, de dragul viitorului.
Dmitri Peskov și Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 27.05.2024
Rusia
Peskov l-a calificat pe Putin drept un împătimit absolut al muncii
De asemenea, el a adăugat că familiile din Rusia ar trebui să aibă încredere în faptul că statul le va sprijini, iar copiilor ar trebui să li se ofere cele mai largi oportunități de realizare personală. El a remarcat că toate acțiunile autorităților sunt construite în jurul acestei teme.
De asemenea, șeful statului a felicitat copiii, părinții și profesorii cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor. El a subliniat că această sărbătoare este plină de afecțiune, bucurie, emoții sincere și este sărbătorită pe scară largă în Rusia, unde sunt onorate și păstrate tradițiile și adevăratele valori familiale. Președintele a remarcat că cel mai important lucru pentru fiecare copil este o familie puternică, părinți iubitori și susținerea din partea mentorilor.
Fluxul de știri
0