Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov l-a calificat pe Putin drept un împătimit absolut al muncii

© Sputnik / Alexei Druzhinin / Accesați arhiva multimediaDmitri Peskov și Vladimir Putin
Dmitri Peskov și Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 27.05.2024
Dmitri Peskov și Vladimir Putin. Foto de arhivă
Abonare
Potrivit lui Peskov, Putin își termină ziua de lucru mult după miezul nopții.
CHIȘINĂU, 26 mai - Sputnik. Purtătorul de cuvânt al președinției ruse, Dmitri Peskov, îl consideră pe Vladimir Putin „un workaholic absolut”. El a declarat acest lucru în cadrul unei conversații cu jurnalistul Pavel Zarubin.
„El este, în sensul bun al cuvântului, un împătimit absolut al muncii. Programul este într-adevăr foarte riguros. Președintele își încheie ziua de lucru în fiecare zi mult după miezul nopții. Și de fapt, dis-de-dimineață este deja gata de muncă, este deja activ", a declarat Peskov într-un interviu publicat de Zarubin pe canalul său Telegram.
Purtătorul de cuvânt al liderului rus a mai adăugat că perioada actuală necesită „eforturi foarte energice” din partea șefului statului.
Anterior, Peskov a mai spus că, în caz de nevoie, președintele rus îi poate suna oricând pe miniștri, vicepremieri sau pe colaboratorii săi, exclusiv în funcție de necesități.
Fluxul de știri
0