Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ministerul Educației și Cercetării a anunțat rezultatele Olimpiadei Republicane la Științe

© Sputnik / Mihai CarausȘcoală, sală de clasă
Școală, sală de clasă - Sputnik Moldova, 1920, 28.05.2024
Abonare
Ministerul Educației și Cercetării a anunțat rezultatele Olimpiadei Republicane la Științe
CHIȘINĂU, 28 mai – Sputnik. Premianții Olimpiadei Republicane la Științe au fost anunțați în cadrul unui eveniment festiv. Competiția s-a desfășurat în cadrul Universității de Stat din Moldova și a întrunit 72 de elevi din întreaga țară, anunță ministerul de resort.
Stanislav Ciubotaru, director adjunct al Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare, a felicitat elevii pentru experiența obținută prin participare și i-a încurajat să-și continue parcursul academic punând accent pe cercetare în domeniul științelor exacte.
Olimpiada Republicană la Științe cuprinde subiecte din domeniul chimiei, fizicii și biologiei și este destinată elevilor cu vârsta de până la 15 ani și jumătate. Competiția este organizată anual de către Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare din cadrul Ministerului Educației şi Cercetării, în colaborare cu membrii Consiliului Olimpic Republican și ai Juriului, cu suportul Universității de Stat din Moldova.
Premianții ediției din acest an sunt elevi ai unor instituții de învățământ din raioanele/municipiile: Bălți, Chișinău, Nisporeni și Rezina.
Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare adresează felicitări premianților, profesorilor și părinților, dorindu-le succese în continuare.
Distracții pentru copii, evenimente în centrul Chișinăului  - Sputnik Moldova, 1920, 25.05.2024
Societate
Oportunități de odihnă pentru Copii în Chișinău în sezonul 2024 - detalii
Fluxul de știri
0