Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Filat cere raport despre banii din experior oferiți Moldovei în timpul guvernării PAS

© Photo : Vlad Filat / TelegramVlad Filat
Vlad Filat - Sputnik Moldova, 1920, 20.05.2024
Abonare
Filat cere raport despre banii din experior oferiți Moldovei în timpul guvernării PAS
CHIȘINĂU, 20 mai – Sputnik. Vlad Filat a declarat la un post privat de televiziune că PLDM va veni cu un demers prin care va cere atât din partea guvernării PAS, cât și din partea „partenerilor de dezvoltare”, un raport despre banii alocați pentru cetățenii moldoveni în perioada actualei guvernări.
„Un raport amplu a tot ce înseamnă resurse alocate pentru cetățenii RM în perioada de aflare la guvernare a PAS-ului și cum au fost acești bani cheltuiți. Câți bani au fost alocați pentru reforma Justiției și cine a participat la această reformă, utilizând bani europeni? Care sunt acele ONG-uri, care au implementat reforma respectivă?”, a spus Filat.
De asemenea, el vrea să se știe „câți bani alocați de europeni s-au regăsit în instituțiile media? Tot prin ONG. Acești bani au venit pentru ca cetățenii să fie informați corect, nu pentru ca nouă să ni se spună că Maia Sandu este sfântă, iar PAS e perfect”.
Dorin Recean - Sputnik Moldova, 1920, 19.05.2024
Politică
Prim-ministrul Recean va participa la Consiliul de Asociere RM-UE
Fluxul de știri
0