Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Începând de azi, târg pascal în Scuarul Catedralei Mitropolitane din Chișinău

© Sputnik / Cătălina CerneiProduse pascale
Produse pascale - Sputnik Moldova, 1920, 01.05.2024
Abonare
Începând de azi, târg pascal în Scuarul Catedralei Mitropolitane, anunță primarul Ceban
CHIȘINĂU, 1 mai - Sputnik. În perioada: 01-04 mai 2024, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, pe aleea vizavi de str. Mitropolit Varlaam, se va desfășura un târg tematic cu produse pascale, anunță primarul Chișinăului Ion Ceban.
el mai subliniază că din 27 aprilie până la finele lunii mai curent în sectoarele orașului sunt organizate târguri tematice cu produse pascale.
Mai mult, în zilele de 12 și 13 mai 2024, sunt prevăzute activități de comerț la intrările în Cimitirul „Sfântul Lazăr” din str. Doina, cu pască, cozonaci, produse de patiserie fără cremă, băuturi răcoritoare și fierbinți, flori și compoziții florale.
Agenții economici participanți la târguri vor asigura: aspectul exterior al locurilor de comerț corespunzător tematicii sărbătorii, comercializarea doar a produselor permise, în baza actelor administrative emise de către APL, respectarea condițiilor de livrare și păstrare pentru produsele plasate spre comercializare, echiparea corespunzătoare a personalului de deservire etc.
Serghei Lunchevici - Sputnik Moldova, 1920, 29.04.2024
Societate
90 de ani de la nașterea violonistului și dirijorului Serghei Lunchevici
Fluxul de știri
0