Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vlah: Maia Sandu și reprezentanții PAS nu se interesează de problemele reale ale oamenilor

© Sputnik / OsmatescoИрина Влах
Ирина Влах - Sputnik Moldova, 1920, 29.04.2024
Abonare
Irina Vlah a vorbit despre mersul campaniei "Vocea poporului".
CHIȘINĂU, 29 aprilie - Sputnik. Reprezentanții partidului de guvernământ PAS din Moldova și președintele Maia Sandu nu sunt interesați de problemele reale ale poporului, a declarat Irina Vlah, fost bașcan al Găgăuziei și lider al mișcării "Platforma Moldova".
"Ei au propria lor agendă, care servește intereselor personale sau de partid înguste și nu are nimic de-a face cu interesele cetățenilor și cele ale Republicii Moldova", a declarat ea în cadrul unui briefing privind campania "Vocea poporului".
Timp de câteva săptămâni, echipa Platformei Moldova comunică cu locuitorii țării și colectează informații despre problemele și dorințele acestora. În timpul campaniei, Vlah a trimis autoritățiilor, în repetate rânduri, propunerile primite de la populație, însă acestea au ignorat toate solicitările.
În opinia ei, acest lucru arată că Maia Sandu și echipa sa nu-și văd viitorul în Moldova, iar acest lucru a fost demonstrat de atitudinea lor față de nemulțumirea oamenilor exprimată în timpul campaniei "Vocea poporului".
"La prima adiere a unui vânt politic mai puternic, ei își vor lua rucsacurile (care au devenit un fel de simbol al acestei guvernări) și vor pleca. Ăsta va fi sfârșitul. Pentru ei se va încheia, dar nu și pentru noi, pentru că va trebui să muncim mulți ani pentru a aduce Moldova cel puțin la nivelul de dezvoltare pe care l-am avut înainte de "vremurile bune"", a declarat Vlah în cadrul briefingului.
Vlah este sigur că Moldova poate deveni din nou un stat prosper doar după ce PAS va renunța la guvernare.
Fluxul de știri
0