Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un bărbat a fost salvat de pompieri dintr-un incendiu pe strada Ginta Latină din Chișinău

© Photo : IGSU al MAI al RMIGSU
IGSU - Sputnik Moldova, 1920, 18.04.2024
Abonare
Un bărbat a fost salvat de pompieri în urma unui incendiu izbucnit pe strada Ginta Latină 1/1 din municipiul Chișinău.
CHIȘINĂU, 18 apr - Sputnik. Un bărbat a fost salvat de pompieri în urma unui incendiu produs într-un apartament de pe strada Ginta Latină 1/1 din municipiul Chișinău, anunță IGSU.
Cazul a fost înregistrat în seara zilei de 17 aprilie 2024, la ora 21:53. Potrivit primelor informații, de la etajul superior al unui bloc de locuit cu 5 nivele a fost observată flacără deschisă. Pentru lichidarea incendiului, au fost îndreptate trei echipaje de salvatori și pompieri.
Ajunși, aceștia au stabilit că focul a cuprins mai multe bunuri materiale păstrate la balconul locuinței, cu suprafața de 6 metri pătrați. În timpul intervenției, pompierii au salvat din interiorul apartamentului, proprietarul, un bărbat în vârstă de 62 de ani, care a suferit o intoxicație ușoară cu monoxid de carbon.
Persoana a fost preluată de medici și transportată la spitalul municipal „Sfânta Treime”. Angajații IGSU au reușit localizarea arderii la ora 22:07 și lichidarea completă la ora 22:25.
Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 20 situații de risc.
Ion Chicu - Sputnik Moldova, 1920, 17.04.2024
Politică
Un fost premier a declarat că intenționează să candideze la alegerile prezidențiale
Fluxul de știri
0