Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ion Chicu comentează un aspect dubios al afacerilor ce se fac în aceste zile cu gazul

© Sputnik / OsmatescoIon Chicu
Ion Chicu - Sputnik Moldova, 1920, 15.04.2024
Ion Chicu
Abonare
Ion Chicu comentează un aspect dubios al afacerilor ce se fac în aceste zile cu gazul
CHIȘINĂU, 15 apr - Sputnik. Fostul premier moldovean Ion Chicu a făcut postare despre publică o investigație ce vizează un nou aspect din ceea ce el numește „#afacerea_gazul”.
„Vedeți în următoarea rundă de investigații cum Energocom plătește inițial aer lui Moldovatransgaz și Vestmoldtransgaz pentru ”transportare”, iar apoi transportatorului ucrainean pentru virtuala intrare a gazului pe teritoriul Ucrainei. Și vedeți cum CNA are delegat ”om de încredere” la conducerea Energocom, din decembrie 2022 și pînă în prezent, care chipurile trebuie să vegheze asupra legalității întregului proces de achiziționare. Sau cum a ajuns și a participat Maciej Wozniak (cetățean străin) în comun cu delegația Nataliei Gavriliță la Baku în luna noiembrie 2022. Vedeți multe lucruri interesante despre șmecheria secolului, mai pe scurt”, a scris Chicu.
Toate guvernările din Moldova au fost suspectate de recurgerea la felurite scheme dubioase cu achiziția de gaze naturale, iar PAS, din câte se pare, nu este o excepție.
Oleg Tofilat - Sputnik Moldova, 1920, 15.04.2024
Politică
Tofilat îi acuză pe Recean și pe Spînu că ar pune la cale dezmembrarea CFM
Fluxul de știri
0