Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Alertă de călătorie în Orientul Mijlociu

© AFP 2024 / JACK GUEZAeroportul din Tel Aviv
Aeroportul din Tel Aviv - Sputnik Moldova, 1920, 15.04.2024
Abonare
Alertă de călătorie în Orientul Mijlociu
CHIȘINĂU, 15 apr - Sputnik. În legătură cu escaladarea situației de securitate din Orientul Mijlociu, Ministerul Afacerilor Externe emite atenționare de călătorie, având în vedere situația de securitate instabilă din Israel: MAE recomandă cetățenilor Republicii Moldova să evite călătoriile neesențiale în această țară.
Securitatea și stabilitatea în zonă pot fi afectate pe un termen nedeterminat. Ministerul recomandă conaționalilor să urmărească cu atenție știrile și informațiile oficiale furnizate de autorități, inclusiv MAE și reprezentanța diplomatică din Tel Aviv.
Aceste surse pot oferi actualizări referitoare la situația din zonă și eventualele măsuri de siguranță adiționale. Ministerul încurajează cetățenii să fie responsabili, precauți, să pună prioritate siguranța personală, să respecte instrucțiunile și regulile impuse de autorități și să evite expunerea în mod voluntar la riscuri nejustificate și recomandă să fie menținut contactul cu ambasada din Israel.
Pentru informații suplimentare și asistență consulară, vă puteți adresa inclusiv la Centru de Apel, care poate fi contactat la numerele de telefon 0 80 090 990 – gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova sau la numărul +373 22 23 20 02.
Militari iranieni - Sputnik Moldova, 1920, 15.04.2024
Internațional
Iranul avertizează Israelul că următoarea operațiune va fi mai amplă
Fluxul de știri
0