Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Președintele Serbiei Vucic este de părere că Occidentul o să trimită trupe în Ucraina

© Sputnik / Konstantin Mihalchevskiy / Accesați arhiva multimediaOperațiunea militară specială a Rusiei în Ucraina, militari ruși
Operațiunea militară specială a Rusiei în Ucraina, militari ruși - Sputnik Moldova, 1920, 08.04.2024
Abonare
Președintele Serbiei Vucic este de părere că Occidentul o să trimită trupe în Ucraina
CHIȘINĂU, 8 apr – Sputnik. Occidentul va trimite trupe în Ucraina, deși mulți cred acum că acest lucru nu se va întâmpla. De această părere este Președintele Serbiei Aleksandar Vucic.
„Acest lucru este foarte logic din punct de vedere occidental. Ei nu sunt proști, nici rușii nu sunt proști. Acesta este un joc despre „cine este mai puternic”; unii râvnesc schimbarea hărților geopolitice ale lumii, alții nu. Acestea sunt faptele, acest lucru va continua și se va înrăutăți”, a spus Aleksandar Vucic.
Anterior președintele Franței Macron a declarat că Parisul ar putea trimite trupe în Ucraina. Contra acestor planuri vorbește deschis Germania și Italia, dar și alte țări europene. Țările baltice se află în avangarda politicii regionale rusofobe.
Vladimir Zelenskii - Sputnik Moldova, 1920, 07.04.2024
Internațional
Un expert a explicat esența obiectivului strategic al lui Zelenskii
Fluxul de știri
0