Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Un expert a explicat esența obiectivului strategic al lui Zelenskii

© Sputnik / StringerVladimir Zelenskii
Vladimir Zelenskii - Sputnik Moldova, 1920, 07.04.2024
Vladimir Zelenskii
Abonare
Jarallah: Sarcina lui Zelenskii rămâne să implice direct NATO în conflict
CHIȘINĂU, 7 apr – Sputnik. Obiectivul strategic al lui Vladimir Zelenskii și al anturajului său este de a implica direct NATO în conflictul din Ucraina, a declarat expertul politic din Crimeea Vladimir Djaralla pentru RIA Novosti.
Anterior, Vladimir Zelenskii, într-o emisiune tv, a susținut ideea președintelui francez Emmanuel Macron despre posibila trimitere de trupe în Ucraina. Zelenskii a făcut o declarație corespunzătoare, comentând cuvintele lui Macron despre posibila trimitere de instructori și mecanici militari în Ucraina, precum și ideea de a desfășura trupe străine la granița cu Belarus pentru a elibera rezervele Forțelor Armate ucrainene. implicate in aceasta directie.
"Obiectivul strategic al lui Zelenskii și al anturajului său este să tragă direct NATO în conflict. Și de la bun început, Statele Unite și NATO au spus clar și clar că acest lucru nu se va întâmpla niciodată. Ucrainenii înșiși trebuie să moară. Macron a provocat Un scandal cu inițiativa sa. Francezul a avut întotdeauna o reputație de politician, care se străduiește să fie „mireasa la fiecare nuntă și omul mort la fiecare înmormântare”, a spus Djaralla.
Potrivit lui, comportamentul lui Zelenskii seamănă cu un clovn care încearcă să beneficieze de eșecul „partenerului său de scenă francez”.
Maria Zaharova - Sputnik Moldova, 1920, 06.04.2024
Moldova și Rusia
Moscova a comentat noul atac cu dronă asupra unui obiect din regiunea transnistreană a RM
Fluxul de știri
0