Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Trafic infernal în Chișinău din cauza unor filmări și a vizitei premierului Belgiei

© Sputnik / Mihai CarausAmbuteiaj în Chișinău
Ambuteiaj în Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 03.04.2024
Abonare
Trafic infernal în Chișinău din cauza unor filmări și a vizitei premierului Belgiei
CHIȘINĂU, 3 apr - Sputnik. Activitățile de astăzi din Chișinău, mai exact filmarea unui proiect cinematografic, care au dus la limitarea circulației pe anumite străzi „au fost avizate de către autoritățile centrale de profil, precum și de Inspectoratul General al Poliției și Inspectoratul General al Carabinierilor, care vor asigura ordinea publică pe toata perioada derulării filmărilor”.
Primăria Chișinău informează că ambuteiajele formate în această dimineață în sectorul Buiucani al Capitalei sunt cauzate de sistarea circulației rutiere pe strada Mitropolit Dosoftei, între Henri Coandă și strada Mihai Viteazul (de la intrarea în Parcul de Troleibuze Nr.1), în legătură cu desfășurarea acțiunilor de filmare pentru realizarea unui proiect cinematografic.
La fel, ambuteiajele sunt create din cauza restricționării temporare a circulației rutiere pe anumite străzi din Capitală, în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a prim-ministrului Regatului Belgiei Alexander De Croo. În acest caz Măsura este luată de poliție pentru a asigura securitatea evenimentului.
Școală, cantină, elevi, cadre didactice - Sputnik Moldova, 1920, 02.04.2024
Societate
Noi măsuri pentru prevenirea și combaterea corupției în domeniul educației
Fluxul de știri
0