Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ministrul moldovean al Apărării merge în vizită oficială la Riga

© Sputnik / OsmatescoAnatolie Nosatîi
Anatolie Nosatîi - Sputnik Moldova, 1920, 02.04.2024
Anatolie Nosatîi
Abonare
Ministrul moldovean al Apărării merge în vizită oficială la Riga
CHIȘINĂU, 2 apr – Sputnik. Ministrul moldovean al Apărării, Anatolie Nosatîi, va efectua o vizită oficială la Riga, la invitația omologului său leton, Andris Sprūds, în perioada 3-4 aprilie, anunță serviciul de presă al Ministerului Apărării.
Potrivit sursei oficiale, cei doi miniștri vor discuta despre parteneriatul bilateral dintre cele două instituții de apărare și perspectivele dezvoltării acestuia, situația actuală de securitate regională, pachetele de asistență oferite Republicii Moldova în contextul modernizării capabilităților de apărare ale Armatei Naționale, precum și alte subiecte de interes comun.
Delegația Republicii Moldova condusă de Nosatîi mai urmează să aibă întrevederi oficiale cu reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe al Letoniei și Centrului de excelență în domeniul Comunicării Strategice de la Riga.
Exercițiul internațional “JCET 2024” demarează la poligoanele Armatei Naționale - Sputnik Moldova, 1920, 01.04.2024
Politică
Militarii moldoveni participă la exerciții comune alături de cei din SUA și România
Fluxul de știri
0