Moldova și Rusia
Sputnik Moldova vă prezintă informații și analize despre dezvoltarea relațiilor bilaterale pe agenda autorităților din Rusia și Moldova

Delegația partidului „Renaștere” la Forumul Economic Internațional CSI

© Photo : Telegram / Vitneanski IuriiMembrii partidului „Renaștere” la Forumul Economic Internațional al CSI
Membrii partidului „Renaștere” la Forumul Economic Internațional al CSI - Sputnik Moldova, 1920, 30.03.2024
Membrii partidului „Renaștere” la Forumul Economic Internațional al CSI
Abonare
Delegația partidului „Renaștere” la Forumul Economic Internațional CSI
CHIȘINĂU, 30 mart - Sputnik. Delegația partidului "Renaștere" continuă să lucreze la Forumul Economic Internațional al statelor membre ale CSI.
"Membrii partidului au avut o întâlnire cu președintele Consiliului de Coordonare al Centrului de Afaceri al CSI, Anatoli Kazakov. Pe ordinea de zi a fost una dintre cele mai acute probleme de astăzi - politica rusofobă distructivă a actualului guvern PAS. Președintele Maia Sandu și "echipa" ei încearcă activ să izoleze republica, să închidă accesul la cooperarea cu Moscova și piețele rusești. În ultimii trei ani, cota de piață a produselor moldovenești în Rusia a scăzut brusc - acestea sunt rezultatele "muncii" guvernului. În cadrul întâlnirii, am reușit să ajungem la înțelegere cu privire la cooperare și să obținem sprijinul părții ruse", se menționează într-un comunicat al formațiunii.
Pe de altă parte guvernarea PAS prin propria sa majoritate parlamentară denunță pe bandă rulantă acordurile Moldovei din candrul CASI și o face în mod demonstrativ, iar uneori chiar provocator, ceea ce rezultă din declarațiile exponenților guvernării care însoțesc fiecare vot anti=CSI.
Sediul MAE al Rusiei - Sputnik Moldova, 1920, 29.03.2024
Moldova și Rusia
Un diplomat moldovean a fost declarat persona non grata în Rusia
Fluxul de știri
0