Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Ambasadori și politicieni străini au depus flori la memorialul victimelor de la Crocus

© Sputnik / Кристина Кормилицына / Accesați arhiva multimediaNunțiul Apostolic, depunere de flori la memorialul de la Crocus City Hall
Nunțiul Apostolic, depunere de flori la memorialul de la Crocus City Hall - Sputnik Moldova, 1920, 30.03.2024
Nunțiul Apostolic, depunere de flori la memorialul de la Crocus City Hall
Abonare
Un grup de ambasadori străini acreditați la Moscova au depus flori la memorialul victimelor de la Crocus City Hall
CHIȘINĂU, 30 mart – Sputnik. Ambasadorii străini și reprezentanții misiunilor diplomatice au depus flori și coroane de flori în memoria victimelor atacului terorist la memorialul improvizat de lângă Crocus City Hall, Regiunea Moscova.
La ceremonie au fost prezenți ambasadori din câteva zeci de țări, reprezentanți ai SUA, țărilor UE, Africii și Americii Latine.
Aproximativ 130 de reprezentanți ai misiunilor diplomatice și organizațiilor internaționale au participat la evenimentul comemorativ de la Crocus, a declarat Ministerul rus de Externe pentru RIA Novosti.
Baloane albe au fost lansate pe cer în memoria celor uciși în Crocus în a noua zi de la tragedie.
De asemenea și deputați ai Parlamentului Republicii Moldova, reprezentanți ai Partidului Renaștere au venit la memorial spontan la Crocus din Moscova și au depus flori în memoria celor uciși în atacul terorist. "Am venit la memorialul de la Crocusul ars împreună cu colegii noștri pentru a fi alături cu locuitorii Moscovei și ai întregii Rusii în durerea pe car o trăiesc ei. [...] Veșnică pomenire celor decedați, putere familiilor și prietenilor lor și o însănătoșire grabnică victimelor”, a spus deputatul Irina Lozovan.
Amintim că în urma atacului terorist de la Krasnogorsk, 695 de persoane (inclusiv 15 copii) au avut de suferit, dintre care 144 de persoane au murit (inclusiv 5 copii), transmite Direcția pentru Situații de Urgență a Regiunii Moscova.
Zi de doliu național în Rusia, memorial improvizat la locul atacului terorist de la Crocus City Hall - Sputnik Moldova, 1920, 25.03.2024
Rusia
Cine a comandat crima, concluzii. Ședință cu Putin după atacul terorist de la Crocus
Fluxul de știri
0