Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Zaharova, despre comportamentul imoral demonstrativ al Statelor Unite

© Sputnik / Rodion ProcaLocuitorii Chișinăului au adus un omagiu victimelor atacului terorist de la Crocus City Hall
Locuitorii Chișinăului au adus un omagiu victimelor atacului terorist de la Crocus  City Hall - Sputnik Moldova, 1920, 26.03.2024
Locuitorii Chișinăului au adus un omagiu victimelor atacului terorist de la Crocus City Hall
Abonare
Zaharova: comportamentul imoral demonstrativ a devenit norma în democrații
CHIȘINĂU, 26 mart – Sputnik. Comportamentul imoral demonstrativ a devenit norma pentru democrațiile liberale, a remarcat purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, pe canalul său Telegram, după ce Casa Albă a anunțat că nu există planuri de a ajuta Rusia în domeniul securității în urma atacului terorist din Crocus City Hall.
Anterior purtătorul de cuvânt al Casei Albe, John Kirby, a declarat în cadrul unui briefing că Statele Unite nu intenționează să ofere Rusiei asistență de securitate după atacul terorist din regiunea Moscovei.
Zi de doliu național în Rusia, memorial improvizat la locul atacului terorist de la Crocus City Hall - Sputnik Moldova, 1920, 25.03.2024
Rusia
Cine a comandat crima, concluzii. Ședință cu Putin după atacul terorist de la Crocus
Fluxul de știri
0