Moldova și Rusia
Sputnik Moldova vă prezintă informații și analize despre dezvoltarea relațiilor bilaterale pe agenda autorităților din Rusia și Moldova

Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski s-au întâlnit cu Leonid Sluțki la Moscova

© SputnikVasile Bolea și Alexande Suhodolski s-au întâlnit cu Leonid Sluțki la Moscova
Vasile Bolea și Alexande Suhodolski s-au întâlnit cu Leonid Sluțki la Moscova - Sputnik Moldova, 1920, 26.03.2024
Vasile Bolea și Alexande Suhodolski s-au întâlnit cu Leonid Sluțki la Moscova
Abonare
Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski s-au întâlnit cu Leonid Sluțki la Moscova
CHIȘINĂU, 26 mart – Sputnik. La Moscova a avut loc o întrevedere între președintele Comisiei Dumei de Stat pentru Afaceri Internaționale, Leonid Slutskii, și deputații Parlamentului Republicii Moldova, reprezentanții partidului Renaștere Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski.
Membrii Parlamentului Republicii Moldova Vasile Bolea și Alexandr Suhodolskii au exprimat sincere condoleanțe familiilor și prietenilor victimelor atacului terorist de la Crocus, regiunea Moscova, și au urat însănătoșire celor răniți și au asigurat că poporul moldovenesc împărtășește durerea trăită astăzi de cetățenii ruși.
„În orice format, pe orice platformă, vă așteptăm mereu”, a spus Sluțki.
Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Dumei de Stat, Leonid Sluțki, le-a urat bun venit membrilor Parlamentului Republicii Moldova, Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski, la întâlnirea care a avut loc la Moscova.
„Mereu am spus și vom spune în continuare că împreună cu prietenii noștri tradiționali avem ocazia de a restabili economia și sfera socială, a declarat unul dintre fruntașii Partidului Renaștere, Vasile Bolea.
„Sunt o mulțime de întrebări și probleme. Chiar și recent, acest demers cu expulzarea din nou a unui diplomat rus spune că ei (autoritățile - n.red.) vor continua să invoce mâna Moscovei în toate necazurile și greșelile lor ", a declarat Bolea la întâlnirea cu Sluțki.
Bolea a menționat că autoritățile moldovenești, în loc să dezvolte țara și să coopereze cu partenerii, fac presiuni asupra autonomiei găgăuze și a Transnistriei și au intrat în confruntare și cu primăria Chișinăului.
Maria Zaharova - Sputnik Moldova, 1920, 26.03.2024
Internațional
Zaharova a comentat declarația lui Borrell despre „dragostea” pentru Ucraina
Fluxul de știri
0