Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Avertisment foarte dur pentru militarii francezi care ar putea fi trimiși în Ucraina

© Sputnik / Evgeny Biyatov / Accesați arhiva multimediaConfruntări militare în Ucraina
Confruntări militare în Ucraina - Sputnik Moldova, 1920, 21.03.2024
Abonare
Avertisment foarte dur pentru militarii francezi care ar putea veni în Ucraina
CHIȘINĂU, 21 mart - Sputnik. Forțele ruse îi vor distruge pe toți soldații francezi care vor călca pământul ucrainean, a declarat vicepreședintele Dumei de Stat, Piotr Tolstoi.
„Ideea de a trimite soldați francezi în Ucraina se va încheia cu sicrie acoperite cu steagul francez care sosesc pe aeroportul din Orly. Și nu Macron va fi cel care va veni după ei. Francezii trebuie să înțeleagă consecințele, atâta tot", a spus parlamentul rus într-un interviu pentru televiziunea franceză.
Presa și analiștii politici vorbesc despre intențiile Parisului de a trimite forțe militare în Ucraina. Anterior Emmanuel Macron a declarat că pentru Franța n-ar mai exista linii roșii în raport cu Rusia.
A urmat replica lui Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, care a declarat că în acest caz nici pentru Rusia nu mai există linii roșii în raport cu Franța.
Чрезвычайный и полномочный посол Российской Федерации в Соединённых Штатах Америки Анатолий Антонов - Sputnik Moldova, 1920, 21.03.2024
Rusia
Ambasadorul Rusiei în SUA a comentat sancțiunile antirusești
Fluxul de știri
0