Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ambasadorul Rusiei în SUA a comentat sancțiunile antirusești

© Sputnik / Mikhail Turgiev / Accesați arhiva multimediaЧрезвычайный и полномочный посол Российской Федерации в Соединённых Штатах Америки Анатолий Антонов
Чрезвычайный и полномочный посол Российской Федерации в Соединённых Штатах Америки Анатолий Антонов - Sputnik Moldova, 1920, 21.03.2024
Abonare
Ambasadorul Antonov a calificat noile sancțiuni antirusești drept o furie neputincioasă a Washingtonului
CHIȘINĂU, 21 martie - Sputnik. Ambasadorul Rusiei în SUA, Anatoli Antonov, a calificat noile sancțiuni antirusești drept o "mișcare ridicolă" a administrației americane, care demonstrează o "răutate neputincioasă": miza potrivit căreia societatea rusă va fi expusă în fața relocanților și trădătorilor nu funcționează.
La începutul zilei de miercuri, SUA au extins sancțiunile antirusești asupra grupului de companii „Struktura” și Agenția pentru proiectări sociale, precum și asupra a două persoane asociate cu ambele companii, Ilya Gambashidze și Nikolai Tupikin.
" Această mișcare ridicolă a administrației este un fel de demonstrație a furiei impotente și a frustrării autorităților naționale și a tehnologilor politici că pariul de a influența societatea rusă prin intermediul relocanților și trădătorilor nu funcționează. Poporul rus și-a demonstrat în mod clar unitatea și înțelegerea adevăratelor surse de destabilizare din lume în timpul recentelor alegeri prezidențiale", a declarat ambasadorul reporterilor.
Fluxul de știri
0