Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin le-a propus foștilor săi contracandidați să continue activitatea comună

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 18.03.2024
Abonare
Putin: trebuie să continuăm activitatea comună și promovarea ideilor pentru dezvoltarea Rusiei.
CHIȘINĂU, 18 mart – Sputnik. Vladimir Putin a îndemnat la întâlnirea cu candidații pentru funcția de președinte să fie continuată activitatea comună în parlament și promovarea inițiativelor pentru dezvoltarea Rusiei.
„Trebuie să continuăm activitatea comună activă în parlamentul țării, munca în comun pentru promovarea acelor idei, a căror realizare ne va permite să ne apropiem de soluționarea problemelor cu care se confruntă țara”, a subliniat el.
După cum a menționat Putin, înșiși cetățenii ruși le-au spus candidaților ce așteaptă de la conducerea țării. Potrivit lui, nu contează de ce nivel este această putere și ce partid promovează o idee sau alta - este necesar să fie atinse toate obiectivele care stau în fața țării.
Șeful statului a adăugat că campania electorală s-a desfășurat într-o manieră civilizată și cu respectarea deplină a legislației.
„Sper că vom reuși să menținem și în viitor o astfel de abordare constructivă pe platforma Parlamentului, pe platforma interacțiunii în cadrul Consiliului Federației, unde activează reprezentanții regiunilor Rusiei, pentru atingerea obiectivelor de dezvoltare”, a spus președintele Rusiei.
Putin a mai discutat cu candidații câteva chestiuni, cum ar fi, de exemplu, egalizarea salariilor în sfera socială pe regiuni.
În ceea ce privește modificarea sistemului fiscal, trebuie să fim foarte atenți în această chestiune, a subliniat șeful statului. Potrivit lui, este necesară crearea unui astfel de mecanism care să fie stabil pentru cel puțin următorii șase ani. Președintele a adăugat că această problemă va fi examinată de asemenea cu scrupulozitate în parlament.
După cum a informat luni Comisia Electorală Centrală a Rusiei, în urma procesării tuturor proceselor verbale, Vladimir Putin a acumulat 87,28% la alegerile prezidențiale. Haritonov (Partidul Comunist din Federația Rusă) a ocupat locul doi cu 4,31% din voturi. Vladislav Davankov (Oameni noi) - 3,85%, Leonid Sluțki (LDPR) - 3,20%.
CEC va anunța rezultatele oficiale ale alegerilor joi, în cadrul unei ședințe speciale.
Dmitri Peskov - Sputnik Moldova, 1920, 18.03.2024
Rusia
Peskov: opinia SUA nu contează și nu merită a fi luată în considerare
Fluxul de știri
0